Bij de aanvraag voor een webshop gaan ik iets anders te werk dan bij een website.

Als eerste gaan met de klant inventariseren, wat er precies op de webshop verkocht gaat worden. Een webshop is namelijk niet alleen een presentatie op het beeldscherm, maar een echte complete winkel met een logistiek  deel en een financieel deel.

Erg belangrijk is of u een geautomatiseerd voorraad/order systeem heeft dat bruikbaar is voor een webshop en of uw leveranciers digitaal updates kunnen aanbieden die bruikbaar zijn.

Dus is het eerste gesprek het belangrijkste gesprek bij de bouw van de webshop. Al het bovenstaande wordt door mij eerst met u bekeken en geanalyseerd, zodat u van mij een solide advies krijgt, dat zelfs er toe kan leiden dat u beter geen webshop kan laten bouwen.

U dient hier goed over na te denken voor de webshop gebouwd wordt, het is namelijk nogal bewerkelijk om later een ander logistiek of financieel systeem weer in te laten passen. Daar het geheel degelijk beveiligd dient te worden.

Ook promotie en beheer is een belangrijke en kostbare zaak, hierdoor is de prijs van een webshop niet de enige kostenpost.

Ik werk met u in het gehele traject, ik geef u over de meeste onderdelen eerlijk advies, zodat u precies weet wat u te wachten staat.
Werkwijze webshop
Of bel meteen

06-23106151
Maak een afspraak
Persoonlijk, betaalbaar, creƫren en onderhouden
Adres: Pluto 209, 1785 AZ  Den Helder                        mob: (+31)623106151   

KVK: 37131585   BTWnr: NL082741177B01     IBAN: NL56 INGB 0004 4991 33

email: info@plutosoft.nl